TABAS-Time

Naast exclusieve ambachtelijke houten producten ontbreken in de TABAS collectie ook vintage  leerproducten niet. Mooi door de combinatie van stijlvol, back to basic en duurzaam. Ieder product in de TABAS collectie is met de hand gebrandmerkt waardoor u unieke exemplaren in huis heeft. Tijd nemen voor elkaar, aan tafel en genieten..it’s TABAS time!    

Vintage leer is een geschuurde volnerf leerhuid die is afgewerkt met een lichte laag wax. Het leer heeft dus een open structuur waardoor het gevoeliger is voor invloeden van buitenaf.  Hierdoor heeft vintage leer een robuuste, old fashioned, gebruikte uitstraling.  Het leer wordt mooier naarmate het ouder wordt en er geleefder uit gaat zien. Keuze uit camel of zwart.

TABAS vintage leren placemat

Zeer mooie vintage topnerf leren placemat. Een stijlvolle toevoeging voor een prachtig gedekte tafel. 
De TABAS placemat is voorzien van een uniek brandmerk. Keuze uit camel of zwart.
Prijs per stuk: 24,95

 

TABAS 6 vintage leren servetringen

Gebundeld


Het zijn de kleine dingen die het doen….deze mooie sfeervolle vintage topnerf  leren servetringen maken het plaatje af. Aan tafel en genieten! De servetringen zijn voorzien van het unieke TABAS brandmerk en worden per set van 6 geleverd.  U heeft de keuze uit 3 typen servetringen: gebundeld, modern en rond. Keuze uit camel of zwart.
Prijs per set: 17,50

 

TABAS 6 vintage leren onderzetters

Gebundeld
Modern
Gebundeld
 
Mooie vintage leren onderzetters….een originele blikvanger voor op tafel.Voorzien van het unieke TABAS brandmerk. Geleverd met een gebundelde of een moderne TABAS-band. Keuze uit camel of zwart.
Prijs per set: 19,95